Blog

Kasımpaşa’nın Yeni Transfeleri Yeni Gündemleri

Gelecek sezon için hazırlıklarına devam eden Kasımpaşa, yaz tranfser sezonunda ilk olarak geçen sezon Fenerbahçe’nin kalesine koruyan file bekçisi Harun Tekin’i transfer etti. İstanbul ekbi daha sonra geride bıraktığımız sezonda Fransa Ligue 1 takımlarından Lorient forması giyen Umut Bozok ile anlaşma sağladı.

24 yaşındaki forvet oyuncusu, satın alma opsiyonu dahil olmak üzere 1 yıllığına kiralık olarak İstanbul temsilcisine katıldı. Kasımpaşa bir sonraki transferini ise İtalya Seire A’dan yaptı.

Orta sahaya takviye yapmak isteyen İstanbul ekibi, İtalyan ekibi Fiorentina forması giyen Valentin Eysseric ile anlaşma sağladı. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Transferlerine ara vermeden devam eden Kasımpaşa, daha sonra ise geçen sezon Yukatel Denizlispor forması giyen Sakıb Aytaç’ı transfer etti. Bu transferin ardından Kasımpaşa, en son Hollanda Eredivisie takımlarından Feyenoord’da oynayan Nicolai Jorgensen ile anlaştı.

Böylelikle hücum hattına da takviye yapmış olan Kasımpaşa, 30 yaşındaki forvet oyuncusu ile 2 yıllık resmi sözleşme imzadı.

Medipol Başakşehir’in Yeni Futbolcuları

2019 – 2020 sezonunda şampiyon olmasına rağmen geride bıraktığımız 2020 – 2021 sezonunda beklentilerin altında kalan ve ligi alt sıralarda tamamlayan Medipol Başakşehir, yaz transfer sezonunda hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu lacivertli takım, geçtiğimiz süreçte ismi Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşitaş ile de anılan Ahmed Kutucu’yu transfer etti.

Son olarak Schalke 04 forması giyen gurbetçi futbolcu ile 4 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Medipol Başakşehir’in şimdilik son transferi ise Suudi Arabistan’dan oldu. İstanbul ekibi, en son Al Ahl’da forma giyen Lucas Lima ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Fatih Karagümrük’ün Yeni Oyuncuları

Yaz transfser sezonunda çalışmalarını sürdüren bir diğer İstanbul takımı ise Fatih Karagümrük. İstanbul temsilcisinin son transferlerine bakıldığı zaman öne çıkan ilk isim Salih Dursun oldu.

Fatih Karagümrük, hem sağ bek hem stoper hem de ön libero gibi çok yönlü bir futbolcu olan 29 yaşındaki savunmacıyı transfer etmiş oldu. Öte yandan Fatih Karagümrük, geçen sezon Çaykur Rizespor’da top koşturan Tunay Torun ile de resmi sözleşme imzaladı.

IstanbuldaSporHaber

Recent Posts

Emiliano Martínez  Arjantin’in Yıldız Kalecisi

Emiliano Martínez, Arjantinli profesyonel bir futbolcudur ve özellikle kaleci performansıyla tanınır. İlk profesyonel kariyerine Arsenal'da…

6 ay ago

Newcastle United 1 – 0 Arsenal

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında siyah beyazlı ekip Newcastle United, sahası St. James' Park da…

6 ay ago

Burak Yılmaz Beşiktaş’tan Ayrılmıyor

5 Kasım 2023 Pazar gününün programında yer alan maçta Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.…

6 ay ago

Manchester City Bournemouth’a Gol Yağdırdı

Premier Lig’de 11’inci hafta başladı. Günün sonucu merakla beklenen maçında Manchester City ile Bournemouth karşı…

6 ay ago

Fenerbahçe’de Polonyalı Yıldız İçin Transfer Söylentileri Artıyor

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe nin parlayan yıldızı Sebastian Szymanski adından bahsettirmeye devam ediyor. Sarı lacivertli…

6 ay ago

Ryan Kent Fenerbahçe’den Ayrılmaya Hazırlanıyor

Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Sarı lacivertli takım, son olarak, Süper Lig’in dokuzuncu haftasında Hatayspor ile karşı…

6 ay ago