Blog

Fenerbahçe’nin Yıldızı Max Kruse İddiaları Yalanladı

Küresel bir salgın olan yeni tip koronavirüs, tüm dünyayı etkisi altına alırken, Türkiye’yi de olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sarı lacivertli kulüpte 1 futbolcuda ve bir de idari çalışanda yeni tip koronavirüs bulgusuna rastlandığı açıklanmış, Fenerbahçe Beko ekibinde de 4 kişide Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirilmişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol A Takım oyuncularından birinde yeni tip koronavirüs olması ise, sarı lacivertli camiayı derinden üzdü. Bu süreçte fenalaşarak hastaneye kaldırılma yönünde ise Max Kruse ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı.

Sarı lacivertli kulüpte forma giyen Max Kruse ile ilgili koronavirüse yakalanma iddialarının ardından ise, oyuncudan yanıt geldi. Cevabını bir video ile veren sporcu, hastanede olduğunu yazanlar olduğunu, evde ve iyi hissettiğini belirtti. Öte yandan bunların dinlenmemesi gerektiğini de belirten Alman yıldız, evde kalmaya da devam edeceklerini belirtti.

Evde Kalmaya Devam Edeceğim
Yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıkmasına ilişkin ortaya atılan iddiaların ardından, sarı lacivertli takımda forma giyen Alman yıldız için fenalaşarak yoğun bakıma alındığı iddialarına, Max Kruse’den yanıt geldi. Video ile cevap veren yıldız oyuncu, hastanede olmadığını, evde ve gayet iyi hissettiğini, evde kalmayı da sürdüreceğini söyleyerek, kendisi ile ilgili yazılan haberleri yalanladı.

AnindaSpor

Recent Posts

Emiliano Martínez  Arjantin’in Yıldız Kalecisi

Emiliano Martínez, Arjantinli profesyonel bir futbolcudur ve özellikle kaleci performansıyla tanınır. İlk profesyonel kariyerine Arsenal'da…

6 ay ago

Newcastle United 1 – 0 Arsenal

İngiltere Premier Lig'in 11. haftasında siyah beyazlı ekip Newcastle United, sahası St. James' Park da…

6 ay ago

Burak Yılmaz Beşiktaş’tan Ayrılmıyor

5 Kasım 2023 Pazar gününün programında yer alan maçta Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.…

6 ay ago

Manchester City Bournemouth’a Gol Yağdırdı

Premier Lig’de 11’inci hafta başladı. Günün sonucu merakla beklenen maçında Manchester City ile Bournemouth karşı…

6 ay ago

Fenerbahçe’de Polonyalı Yıldız İçin Transfer Söylentileri Artıyor

Sarı lacivertli takım Fenerbahçe nin parlayan yıldızı Sebastian Szymanski adından bahsettirmeye devam ediyor. Sarı lacivertli…

6 ay ago

Ryan Kent Fenerbahçe’den Ayrılmaya Hazırlanıyor

Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Sarı lacivertli takım, son olarak, Süper Lig’in dokuzuncu haftasında Hatayspor ile karşı…

6 ay ago